Nabestaandenbegeleiding

Nabestaandenbegeleiding

Nabestaanden-
begeleiding

Het verlies van een dierbare heeft een enorme impact op je leven. Juist in deze periode zijn er veel praktische en administratieve zaken die moeten worden geregeld. Allemaal zaken waar je hoofd niet naar staat, maar vaak niet kunnen wachten. Oliekan kan je helpen met deze administratieve zaken. Wij gaan samen met jou om de tafel zitten om de wensen te inventariseren voor het nabestaandenadvies. Wij leveren maatwerk bij nabestaandenadvies. Het kan zijn dat je enkel wilt dat we de belangrijkste financiƫle zaken regelen, maar ook kunnen we je helpen met het op de hoogte brengen van instanties van het overlijden zoals De Vakbond, TV-Gids, sportvereniging, etcetera.

Wij brengen voor deze dienst ons uurtarief in rekening. We houden dus netjes de tijd bij en je krijgt van ons achteraf een factuur.

Ontzorgen

Betrokken

Maatwerk

Ontzorgen

Betrokken

Maatwerk

Contact met Oliekan

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen klik dan snel op onderstaande button. Het eerste gesprek is altijd kosteloos!

Afspraak maken

Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
Open chat