Begrafenisverzekering

Een uitvaartverzekering is er voor het betalen van de kosten die een uitvaart met zich meebrengen. Vaak betaal je een premie voor een bepaalde periode, zeg bijvoorbeeld 30 jaar. Na die periode betaal je geen premie meer maar je bent tot aan je overlijden wel verzekerd voor de kosten. Door het afsluiten van zo’n verzekering zorg je er voor dat je nabestaanden niet voor grote kosten komen te staan na jouw overlijden.

Één van de weinige zekerheden in het leven is dat we allemaal een keer overlijden dus we weten zeker dat die kosten er ooit een keer komen. Hoe jonger je met zo’n verzekering begint hoe goedkoper je uit bent. In bijna alle gevallen betaal je minder premie dan dat je uitgekeerd krijgt, terwijl je weet dat hij ooit gaat uitkeren. Geen weggegooid geld dus en je nabestaanden hoeven niet voor de kosten op te draaien. Bij veel verzekeraars wordt tegenwoordig de uitvaartverzekering geïndexeerd, dus overlijd je over 35 jaar en kost een uitvaart tegen die tijd twee keer zoveel dan nu dan ben je nog steeds voor die kosten verzekerd. Praat er eens met ons over!

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat