Oliekan en Zeker Dichtbij Financiële Diensten

Sinds begin dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Zeker Dichtbij Financiële diensten op het gebied van hypotheken en eventuele bijbehorende producten. Omdat wij jullie als klanten zo goed en uitgebreid mogelijk willen blijven helpen, proberen wij waar mogelijk die dienstverlening te behouden en/of te verbeteren. 

Vanwege diverse bewegingen binnen de financiële markt, zien wij ook dat wij als kleine tussenpersoon in sommige gevallen buiten de boot vallen qua service en dienstverlening van andere partijen. Denk hierbij aan langzamere reactie snelheid van partijen of langere verwerkingstijden met een hypotheekaanvraag. Dit heeft te maken met het feit dat wij 1 tussenpersoon zijn en het is tegenwoordig afhankelijk van je hoeveelheid aanvragen op welke manier ze je helpen. Dit is de overweging geweest om de samenwerking aan te gaan met Zeker Dichtbij Financiële Diensten. Met deze keuze hopen wij nu, maar vooral richting de toekomst de andere kant op te gaan bewegen.  Door deze samenwerking, waar meerdere partijen aan mee doen, hopen wij weer hoger op de ladder te komen bij de banken en hypotheekverstrekkers. Er is hiermee sprake van een groter volume aan aanvragen, er kan beter worden ingekocht waar nodig qua producten en systeembehoefte en daarmee is de verwachting dat wij onze service richting jou als klant op een goede manier kunnen blijven voortzetten. 

Wat merk ik als klant ?

Als klant merk je van deze samenwerking nagenoeg niets. Wij veranderen niet, de naam van het kantoor verandert niet en ook jullie aanspreekpunten veranderen niet. Het enige wat jullie kunnen zien of wat wellicht opvalt is dat op offertes van hypotheken e.d. de naam Zeker Dichtbij Financiële Diensten komt te staan. 

Mochten jullie hier vragen over hebben, dan staan wij jullie uiteraard graag te woord! 

two people shaking hands
Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat