Op vakantie met camper of caravan

Wanneer wil je een huis kopen?
Type of Service
1 / 6
Hoe wil je geholpen worden?
Contact Details
2 / 6
Koop je alleen of samen?
Written Content
3 / 6
4 / 6
Illustrations & Photography
Vertel wat meer over jezelf!
Please enter your name
Please enter a phone number
Heb je al een aankoopmakelaar?
Project Bracket
5 / 6
Confirm Submission.

Thanks for taking the time to complete this form.
Please enter your email below and we will be in contact within 24 hours.

Confirmation
6 / 6
What's your best contact email?
Thanks! I have received your form submission, I'll get back to you shortly!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Dashboard mockup

Hopelijk blijft het weer tijdens uw vakantie rustig, in tegenstelling tot de zware stormen die de afgelopen jaren veel vakantiebestemmingen hebben getroffen. Veel camper- en caravanbezitters ondervonden toen de gevolgen daarvan.Vooral hagel richt vaak schade aan; een hevige bui kan binnen enkele minuten duizenden euro's aan herstelkosten veroorzaken. Gelukkig kunt u zich hiertegen verzekeren en maatregelen nemen om het risico te verkleinen. Zo gaat u onbezorgd op reis.

Veranderingen? Laat het ons weten!

Misschien heeft u recentelijk preventieve maatregelen genomen of bent u van plan dit binnenkort te doen. Ook kan de waarde van de inboedel van uw camper of caravan veranderd zijn, omhoog of omlaag. Dergelijke veranderingen kunnen invloed hebben op uw verzekeringen. Daarom is het belangrijk om ze altijd aan ons door te geven.

Camperverzekering

Schade aan uw camper door 'van buiten komend onheil', zoals noodweer, is gedekt door uw cascoverzekering. Bijvoorbeeld, hagelschade valt onder de dekking als u een allrisk- of WA met beperkt cascoverzekering heeft. Als uw camper alleen WA-verzekerd is, dekt uw verzekering deze schade niet.

Caravanverzekering

Wilt u schade aan uw caravan door noodweer vergoed krijgen? Dan moet u meestal een aparte hageldekking toevoegen aan uw caravanverzekering. Vaak geldt er een eigen risico bij het claimen van hagelschade.

Inboedel

Als u toch bezig bent met uw verzekeringen, denk dan ook aan de inboedel van uw camper of caravan. Is deze goed verzekerd en zijn de dekkingen nog actueel? Voor caravanverzekeringen kunnen de dekkingen sterk verschillen.

Geniet ervan

We hopen dat u de komende maanden weer volop kunt genieten van de vrijheid die uw camper of caravan biedt. Mocht u nog vragen hebben over de verzekeringen, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

Ander nieuws

Mockup

Kind op kamers? Vergeet de verzekeringen niet!

Gaat jouw kind binnenkort op kamers? Spannend! Maar wist je dat veel jongeren die uit huis gaan vaak vergeten om belangrijke verzekeringen [...]
Lees meer
Mockup

Misverstanden rondom hypotheekrenteaftrek

Er bestaan de nodige misverstanden rondom de aftrekbaarheid van de rente die je over een hypotheek betaalt. In dit artikel gaan wij in op [...]
Lees meer
Mockup

Eurocross: 'Veel reizigers onderverzekerd'

Volgens alarmcentrale Eurocross is de zomer van 2024 ‘redelijk normaal’ verlopen. Wat wel opvalt, is dat veel meer vakantiegangers niet of [...]
Lees meer