IB-aangifte

De aangifte inkomstenbelasting (IB) is een jaarlijks terugkerende handeling. Voor veel mensen een doorn in het oog. De belastingdienst geeft aan dat alles vooraf is ingevuld en alleen gecontroleerd dient te worden. Wij merken echter dat dit in heel veel situaties niet het geval is. Er staan bepaalde data niet ingevuld, de hypotheek staat verkeerd en er zijn inkomensbestanddelen niet ingevuld. Leuker kunnen ze het niet maken, zoals ze zelf zeggen, maar in heel veel gevallen dus ook niet makkelijker.

Vind je de aangifte ook elk jaar weer erg lastig, zijn er wellicht bijzondere aftrekposten (denk aan de koop van een woning, spaargeld, beleggingen, lijfrentes, zorgkosten, studiekosten) waar je niet zeker over bent of heb je er gewoon geen zin in. Wij kunnen je helpen! Verzamel al de benodigde documenten, vul de checklist in, gooi ze bij ons over de schutting en wij doen de aangifte. We hebben daarvoor een samenwerking met een professional, zodat je zeker weet dat het maximale uit de aangifte gehaald wordt. Als je alle stukken voor de door ons aangeven datum aanlevert garanderen we dat de aangifte voor 1 april binnen is bij de belastingdienst, zodat deze snel door hun verwerkt kan worden. Als het niet lukt voor die datum de spullen aan te leveren zullen we de aangifte voor 1 mei verwerken. Het enige is dat het dan wat langer kan duren voordat de belastingdienst het verwerkt heeft.

Elk jaar stellen we het scherpe tarief vast waarvoor we de aangiftes kunnen verzorgen. Heb je bij ons een Goud-abonnement dan kost de aangifte helemaal niks. Het is namelijk een onderdeel van het abonnement. Klanten met een Zilver abonnement kunnen het abonnement wel uitbreiden met de IB-aangifte. Zo zijn de kosten minder dan bij de losse IB-aangifte.
Ook iets voor jou? Vraag ons naar de voorwaarden en de kosten.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat