Over Oliekan

Bij ons ben je geen nummer!

Een kreet die vanaf de 1e dag dat Marco Oliekan dit bedrijf is begonnen in 2001, als een paal boven water staat. Oliekan Financiële Diensten is ontstaan uit een idee om het anders te willen doen in contact met de klant en de manier van dienstverlening. Betrokken, persoonlijk, aandacht en klantbelang voorop, kernwaarden die tot op de dag van vandaag nog steeds de boventoon voeren in de manier hoe wij jullie, onze klant, willen bedienen.

In 2008 is deze visie nog verder uitgebreid en is Joost van Baaren mede – eigenaar geworden van Oliekan Financiële Diensten. Ook Joost wilde naar aanleiding van zijn werkervaring, zelf invloed kunnen hebben op de manier hoe hij klanten kon bedienen in plaats van opdrachten uitvoeren en afgerekend worden op het aantal polissen wat je verkoopt.

Vanaf 2008 tot 2020 hebben Joost en Marco, samen met een vaste kern van personeel zich hier hard voor gemaakt en deze visie uitgedragen. In 2020 heeft Marco echter besloten om de financiële dienstverlening achter zich te laten en heeft Joost het bedrijf volledig overgenomen en is ook Stephan Bloemendal voor een klein deel mede – eigenaar geworden van het bedrijf.

Samen als team hebben wij de visie van het kantoor na geleefd en zijn de kernwaarden er bij ons als team goed ingebrand en wordt hier naar gewerkt. Doel bereikt, tenminste dat is wat Joost hierin heeft gedacht en de beslissing heeft genomen om zich te gaan oriënteren buiten Oliekan Financiële Diensten. Per 1 november 2023 is Joost niet meer verbonden aan Oliekan Financiële Diensten en heeft Stephan zijn taken en de dagelijkse leiding overgenomen.

Ondanks het vertrek van de grondleggers van dit bedrijf, gaan wij als team op een zelfde voet verder zoals wij van Joost en Marco hebben geleerd. Of wel op basis van een persoonlijke benadering, aandacht voor jouw belangen en een betrokken houding. Bij ons ben je geen willekeurig nummer, maar plaatsen wij jullie altijd op één!

 

 

 

 

 

 

Het team

Oliekan Sneak Peak

Stephan Bloemendal

Financieel Adviseur / Manager

Oliekan Sneak Peak

Mariska de Bie

Allround Verzekeringsadviseur

Oliekan Sneak Peak

Nancy den Besten

Binnendienst medewerker

Oliekan Sneak Peak

Rianda Peterse

Binnendienst medewerker

Oliekan Sneak Peak

Robert ten Hoeve

Verzekeringsadviseur / schade behandelaar

Wat onze klanten zeggen

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat