Echtscheidingsmediation

Je denkt er niet aan wanneer je met iemand trouwt of partners van elkaar wordt. Je gaat er immers vanuit dat je over 100 jaar nog bij elkaar bent, zo is ook de gelofte “in goede en in slechte tijden”. Toch kan het voorkomen door wat voor reden dan ook, dat het samen niet meer lukt en het beter is om uit elkaar te gaan. 

Het nemen van deze beslissing is al een grote stap, maar daarnaast komt er ook nog heel veel bij kijken. Wat voor afspraken moet je met elkaar maken, hoe zit het met de kinderen, waar heb ik recht op etc. Op dat moment kan het goed zijn om in contact te komen met een mediator die samen met jullie deze vragen gaat bekijken en beantwoorden. Het woord samen is hierin belangrijk, omdat een mediator probeert om zo goed mogelijke afspraken te maken voor beide partijen. 

Wanneer jullie nog met elkaar door 1 deur kunnen is het dan ook altijd aan te raden om met een mediator te gaan praten. Er wordt uit gegaan van beide belangen, er is meer ruimte voor overleg en middeling en het zorgt ook voor minder kosten. Een mediator heeft namelijk een lager tarief dan het alternatief, een advocaat. 

Mediation bij Oliekan

Mediation is bij ons in het verleden begonnen vanwege onze oude eigenaar, Marco Oliekan. Hij wilde graag een bredere dienstverlening aanbieden en heeft zich hierin verdiept. Echter toen Marco niet meer binnen de financiële dienstverlening wilde werken en het bedrijf heeft verkocht, wilde wij deze service wel blijven aanbieden. 

Op dat moment zijn wij in contact gekomen met de dames van Scheiden in Utrecht. Michelle en Evelien hanteren een zelfde open, transparante en persoonlijke benadering als wij dat doen richting onze klanten en dit is dan ook een goede klik. 

Zij verzorgen voor ons de mediation en wij verzorgen voor hun kantoorruimte. Dit is tevens ook direct de enige binding die wij met elkaar hebben. Enkel op basis van expliciete toestemming van jou als klant, worden gegevens gedeeld, wanneer dat nodig is voor bijvoorbeeld een hypotheek aanpassing. 

Heb je besloten om uit elkaar te gaan en zoek je een goede partij om jullie te ondersteunen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Scheiden in Utrecht ! 

Contactgegevens

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? 

– info@scheideninutrecht.nl
– (030) 20 72 016

Voor meer informatie kan je ook terecht op hun website.

two bronze-colored rings

Opmaken echtscheidingsconvenant

Wat is eigenlijk een convenant? Een convenant is niets meer
Lees meer
man carrying to girls on field of red petaled flower

Opstellen van een ouderschapsplan

Als mensen, gehuwden of geregistreerd partners, gaan scheiden zijn ze
Lees meer
blue green and red plastic clothes pin

Op een (gelijk)waardige manier scheiden

Scheiden is niet altijd het leukste dat er is. Dit
Lees meer
Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat