Zakelijke financiering

Je hebt geld nodig voor jouw bedrijf. Daar kun je verschillende redenen voor hebben. Ook zijn er meerdere manieren om een financiering te ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld een zakelijke lening aanvragen bij de bank. Maar er zijn ook andere manieren om een financiering aan te vragen. Je kunt ook een financiering bij een kredietverstrekker aanvragen.

Wat is een financiering?

Een financiering is vaak een lening. Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat je het geleende bedrag weer terugbetaald, inclusief rente. Er zijn verschillende situaties denkbaar waarom je een financiering zou willen aanvragen, bijvoorbeeld: je bent startende ondernemer, je wilt innoveren of voor de overname van een ander bestaand bedrijf. Elke kredietverstrekker heeft eigen voorwaarden, lees deze bij het afsluiten van de financiering goed door.

Oliekan Financiële Diensten heeft met verschillende kredietverstrekkers een partnerschap. Wij adviseren en faciliteren jou om de beste keuze te maken. 

Verschillende mogelijkheden voor een financiering

De mogelijkheden leggen we hieronder toe: 

  • Lening: een lening vraag je aan als je even niet genoeg geld ter beschikking hebt om lopende zaken te betalen. Een zakelijke lening is vooral geschikt voor een eenmalige en grote uitgave.
  • Rekening courant: met deze manier worden er kleine bedragen over en weer geboekt. Je kunt het zien als hele kleinschalige en korte leningen. 
  • Lease: leasen is niets anders dan huren. Door te leasen betaal je elke maand een vast bedrag aan een leasemaatschappij, zodat je bijvoorbeeld in een nieuwe auto kunt rijden of nieuwe machines kunt gaan gebruiken.
  • Factoring: dit is een vorm van debiteurenfinanciering. Het zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van de betalingstermijn op jouw factuur. Deze financierder betaald tegen een vergoeding jouw factuur direct.

Heb je nog vragen over een zakelijke financiering? Neem gerust contact op en wij helpen je verder. 

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat