Annuleringsverzekering kortlopend of doorlopend

Een annuleringsverzekering sluit je af om het financiële risico van een geboekte reis, die door omstandigheden niet door kan gaan of moet worden onderbroken, af te dekken. Denk hierbij aan het annuleren van de reis doordat je ziek wordt of er iemand dichtbij je komt te overlijden voor of tijdens de reis. Een annuleringsverzekering keert dan het bedrag uit wat na annuleren van de reis open blijft staan.

De dekking voor een kortlopende of doorlopende annulering is hetzelfde, alleen is het binnen het product mogelijk om te kiezen voor aanvullende opties. Een optie is bijvoorbeeld om een garantie annulering af te sluiten. Hiermee wordt bij tussentijds beëindigen van de reis, de hele reis vergoed en niet alleen de dagen die nog moeten komen.

Wat bij een kortlopende annulering wel belangrijk is, is dat deze wordt afgesloten binnen 1 week na het boeken van de reis. Wil je weten waarom, dan horen wij het graag.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat