Levensverzekering

Een levensverzekering is een verzekering die te maken heeft met je leeft wel of je leeft niet. Eigenlijk dus heel simpel, maar wel heel uitgebreid. Een uitvaartverzekering keert uit nadat je bent overleden. De kosten van de uitvaart kunnen dan betaald worden. Dit is dus een voorbeeld van een levensverzekering die uit keert als je niet meer leeft. Een kapitaalverzekering is ook een levensverzekering, maar dan één die uitkeert als je op de einddatum nog in leven bent. Je hebt bijvoorbeeld 30 jaar lang gespaard om je hypotheek af te lossen. Ben je na die 30 jaar nog in leven keert de verzekering uit en kan je de hypotheek af lossen. Deze kapitaalverzekering is er ook in een gemengde variant. Hij keert dan zogezegd uit op de einddatum als je nog leeft, maar ook als je onverhoopt binnen die 30 jaar komt te overlijden. Zodoende laat je je nabestaanden verzorgd achter.

De levensverzekering wordt voor vele doeleinden ingezet, studie van kinderen, eerder stoppen met werken, de kosten van een uitvaart, een hypotheek aflossen, een inkomen wat wegvalt bij overlijden en vele andere zaken. Wil je er meer over weten of zit je met een vraagstuk waarbij een levensverzekering wel eens zou kunnen passen, kom dan bij ons langs.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat