Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering sluit je af voor ondersteuning tijdens juridische discussies in bijvoorbeeld het verkeer, met betrekking tot bepaalde aankopen, de woning, tussen jou en je werkgever en nog veel meer.

Omdat je zelf vaak niet volledig op de hoogte bent van de wet – en regelgeving is het in sommige situaties prettig om bij problemen hulp te krijgen van iemand die dit wel is. Mocht je bijvoorbeeld ontslagen worden door je werkgever, maar er is geen reden of je bent het er niet mee eens, dan kan je een rechtsbijstandsverzekeraar vragen om je bij te staan. Zij weten op welke manier je een dergelijk probleem aan moet vechten en welke regels hiervoor zijn vastgelegd.

Maar ook op het moment dat je wordt aangereden in het verkeer en de tegenpartij wil jouw schade niet vergoeden kan een rechtsbijstandsverzekeraar je helpen.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat