Schadeverzekering particulier

Schadeverzekeringen zijn verschillende verzekeringen die worden afgesloten om een bepaald (financieel) risico op te vangen wanneer zich dit voordoet.

Onder de naam schadeverzekeringen worden de verschillende specifieke verzekeringen verzameld, zoals een woonhuisverzekering, autoverzekering of reisverzekering. Deze verschillende verzekeringen worden afgesloten omdat jij zelf de (financiële) risico’s van de gebeurtenis die jij verzekerd niet kan of niet wilt dragen.

Denk bijvoorbeeld aan het afbranden van je woning, waarbij je graag wilt dat je woning weer opnieuw wordt gebouwd. Of wanneer je op reis bent en je camera wordt gestolen, dan is het fijn als je de waarde weer terugkrijgt en een andere kunt kopen.

Er zijn een hoop verschillende schadeverzekeringen die allemaal een ander doel hebben en een ander risico afdekken. Omdat iedereen verschillende risico’s loopt, past niet elke verzekering bij elke klant. Daarnaast heeft elke verschillende verzekering zijn eigen plussen en minnen, die bijvoorbeeld bij het afsluiten op internet niet altijd zichtbaar of duidelijk zijn.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat je verzekeringen afsluit die passen bij jouw situatie. Hierbij is het ons doel om een pakket samen te stellen waarbij je niet bent over-verzekerd, maar aan de andere kant ook geen risico loopt op grote (financiële) schade. Kom vrijblijvend eens langs voor een gesprek, zo kunnen wij samen met jou kijken of jouw pakket echt bij je past!

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat