Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering biedt dekking tegen het risico van bedrijfsstilstand ten gevolge van bijvoorbeeld een brand.

Op het moment dat een bedrijf afhankelijk is van zijn pand, omdat hier bijvoorbeeld een productielijn in staat, dan kunnen de gevolgen bij een brand financieel heel groot zijn. Een bedrijf kan op dat moment zijn of haar werk niet meer uitvoeren, waardoor er omzet wordt misgelopen en hiermee kan een bedrijf in de financiële problemen raken. De mogelijkheid is er namelijk niet meer om omzet te genereren, maar alle lasten lopen wel door, zoals personeelskosten e.d.  Ook de winst wordt misgelopen. Om dit risico te beschermen kan een bedrijf een bedrijfsschadeverzekering afsluiten die hem beschermd tegen dit financiële risico.

Als er iets plaatsvindt waardoor het bedrijf niet meer kan functioneren vergoedt een bedrijfsschade verzekeraar dus de vaste kosten en de winst.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat