Inventaris / Goederenverzekering

De inventaris / goederenverzekering is in principe de inboedelverzekering voor een bedrijf, alleen is deze wat breder van begrip.

Op een inventaris / goederen verzekering wordt een onderscheid gemaakt tussen de eigen spullen van het bedrijf, zoals bureaus, computers, kasten etc. en producten die het bedrijf nodig heeft om te kunnen verkopen of produceren.

De inventaris zijn zoals gezegd alle eigen spullen van het bedrijf welke nodig zijn om te kunnen werken. Naast de bureaus en computers, kan dit ook gaan om machines, keukenapparatuur en een kleed wat bij de ingang ligt.

Goederen zijn vaak de ‘grondstoffen’ of ‘producten’ die het bedrijf nodig heeft voor de productie of die worden verkocht aan klanten. Voor een handelaar in tassen, zijn dit de tassen, maar voor een bakker kan dit buiten de broden die hij verkoopt ook het meel zijn wat hij nodig heeft om te bakken.

Al deze spullen zijn te verzekeren tegen brand, diefstal en andere narigheden.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat