Verzekeringen Beesd

Fietsen door het prachtige landgoed ‘Mariënwaerd’, bekend om zijn zomer – en winterfairs en mooie landschap of op één van de andere mooie fietsroutes langs bijvoorbeeld rivier de Linge, genieten van de mooie skyline met zijn twee mooie kerken en molen ‘de Vrijheid’ of met warm weer heerlijk vertoeven op het ‘betuwestrand’.

Dit zijn kenmerken die bewoners en mensen uit de buurt goed zullen herkennen en herleiden naar het kleine dorpje Beesd. Beesd is een dorpje gelegen langs de A2 tussen Culemborg en Geldermalsen en veelal in trek bij fietsende mensen. Op het moment dat je een mooie fietsroute in de Betuwe wilt maken kom je al snel door Beesd heen. Beesd wordt vooral gekenmerkt door het mooie oude centrum, met prachtige oude dokterswoningen en de wat grotere woningen. In Beesd is over het algemeen een vaste kern aan inwoners te vinden of kinderen van vroegere inwoners die terugkeerde of de woning van ouders hebben gekocht. Er zijn een hoop authentieke en/of vrijstaande woningen die gewild zijn. De meeste inwoners wonen er niet voor de faciliteiten, ondanks dat je jezelf prima kan redden in Beesd. Er zijn voldoende winkels om in ieder geval boodschappen te doen, je zit zo op de A2 naar Utrecht en Den Bosch, er is een voetbalvereniging en een treinstation met 1 spoorlijn voor de lijn Geldermalsen – Dordrecht en vice versa.

Juist omdat bewoners hier honkvast zijn is het kopen van een woning vrij lastig. De woningen zijn snel weg en de prijzen zijn over het algemeen hoger dan gemiddeld. Daarnaast kost het verzekeren van een huis in Beesd in sommige gevallen een hoop moeite, vanwege beschermd stadsgezicht, inhoud en leeftijd woning of omdat het gaat om een monument.

Op deze momenten is het fijn als er iemand voor u is die u kan helpen met deze verschillende aspecten en mogelijkheden. Wij van Oliekan Financiële Diensten helpen u hierbij graag. Onze kennis reikt verder dan de grenzen van Culemborg en wij zijn goed op de hoogte van de markt in Beesd. Daarnaast hebben wij een breed aanbod van verzekeraars, waardoor wij altijd een passend aanbod kunnen doen voor een verzekering, waar andere daar meer moeite mee hebben.

Geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de contact knop op deze website of bel naar telefoonnummer (0345) 52 33 66. Graag tot snel!

Uiteraard kan je ons in Beesd ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat