Verzekeringen Beusichem

Het marktplein met de oude vertrouwde Golf Supermarkt (inmiddels de Coop), het Heerenlogement waar je heerlijk kan eten, het eigen tuincentrum van familie De Graaf, Dorpshuis het Zoetzand met de uitbundige (thema)feesten en niet te vergeten voetbalvereniging BZS. Voor veel mensen uit de omgeving bekende namen en plaatsen die onlosmakelijk verbonden zijn met het dorp Beusichem. Beusichem wat bekend staat om zijn honkvaste inwoners, gezellige wijken en vele, de één nog mooier dan de ander, vrijstaande woningen. Een dorp waar veel mensen vanuit Culemborg, maar ook vanuit andere grotere plaatsen naar toe komen voor hun rust en vrijheid.

Ben jij ook verliefd geworden op een schattig huisje in dit pitoreske dorpje? Of heb je in Beusichem eindelijk je vrijstaande droomhuis gevonden? Of ben je gewoon weg van de jaarlijkse paardenmarkt en wil je graag wat dichter in de buurt wonen, zodat je niet meer met de auto hoeft te gaan? Of misschien ben jij één van de honkvaste bewoners van Beusichem en wil je graag eens weten of het aanpassen van de bestaande hypotheek ook voor jou een optie is? Of heb je problemen met het verzekeren van het net aangekochte vrijstaande paleisje, waar die internetmaatschappij moeilijk doet vanwege de grote van het huis?

In al deze situaties ben je ook bij Oliekan Financiële Diensten op het juiste adres. Waar het bord ‘tot ziens in Culemborg’ de grens aangeeft, gaat onze dienstverlening en kennis verder. Wij zijn niet gebonden aan Culemborg en helpen je ook graag aan een goed en passend hypotheekadvies voor de aankoop van die mooie woning in Beusichem, het zoeken naar mogelijkheden om je hypotheek over te sluiten of het aan bieden van die passende verzekeringsoplossing.

Dus als je wilt weten wat wij voor je kunnen betekenen, wacht dan niet en neem contact op via de link die je vindt op deze website of bel met telefoonnummer (0345) 52 33 66.

Uiteraard kan je ons in Beusichem ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat