Verzekeringen Geldermalsen

Deels gelegen aan ‘de Linge’ waar je heerlijk kan varen met een bootje of een kano, rotondes met peren erop of fruitkisten, vele fruitboomgaarden, twee molens ‘De Bouwing en de Watermolen’, meerdere sportverenigingen en een druk bezocht centrum met veel winkels waar andere plaatsen nog een voorbeeld aan kunnen nemen en tot slot bekend om het vroegere Kasteel ‘Ravenstein’.

Voor lokale mensen zal het duidelijk zijn dat het hier gaat om Geldermalsen. Een leuk en gezellig dorp met een diversiteit aan mensen, huizen en mogelijkheden. Gelegen tussen Culemborg en Tiel en omgeven door leuke plaatsen zoals Tricht, Buurmalsen en Meteren. Geldermalsen is samen met aangelegen plaats Meteren zeer in trek onder een grote groep mensen die weg willen uit de drukte van de stad, maar toch ook niet te rustig willen wonen en daarnaast ook nog de beschikking willen hebben over diverse faciliteiten. Denk hierbij aan de bereikbaarheid, vanuit Geldermalsen ben je zo op de A2 richting Utrecht of Den Bosch of op de A15 richting Arnhem of Rotterdam. Daarnaast heeft Geldermalsen een treinstation met directe verbinding naar Utrecht, Gorinchem, Tiel en Den Bosch. Een ideale plaats voor mensen met kinderen en mensen die zoeken naar een leuke (nieuwbouw)woning met volop mogelijkheden in een vriendelijke plaats.

Vanwege deze positieve punten is Geldermalsen een gewilde plaats om te wonen. Huizen zijn daardoor schaars en als er een huis te koop komt is deze snel weg. Mede daarom wordt er in samenwerking met Meteren flink gewerkt aan een groot nieuwbouwproject waar de huizen als warme broodjes over de toonbank vliegen. In deze situatie is het belangrijk om goed geinformeerd te zijn over je mogelijkheden, zodat je snel en gericht kan reageren wanneer er een woning vrij komt. Hoe vervelend is het om een huis op het oog te hebben, niet te weten wat je kan en daardoor een woning kwijt raken.

Voor een goed en duidelijk beeld van je (on)mogelijkheden ben jij bij ons aan het goede adres. Door onze brede kennis en ervaring, die niet stopt bij de grens van Culemborg, kunnen wij je goed informeren over wat wel of niet mogelijk is. Daarnaast kunnen wij je begeleiden in het aankoopproces en er samen voor zorgen dat de aankoop een succes wordt. Dus wacht niet te lang en neem contact met ons op via de contact knop op deze website of via telefoonnummer (0345) 52 33 66. Graag tot snel!

Uiteraard kan je ons in Geldermalsen ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat