Verzekeringen Leerdam

Een stad met een rijke historie, belangrijk vanwege de kaasproductie, bekend om de glasfabriek, glaskunst, het hofje van mevrouw van Aerden, de eigen aqua zoo en de vele mogelijkheden om te varen.

Voor veel mensen, niet alleen van binnen deze stad of omgeving, zal er een lampje gaan branden bij bovenstaande kenmerken en zullen zij denken aan de stad Leerdam. Zoals gezegd bekend van de Leerdammer kaas en de prachtige glaskunstwerken die hier worden gemaakt, maar ook om de Royal Leerdam Crystal, de glasfabriek. De landelijke bekendheid, in combinatie met de vele faciliteiten en de bereikbaarheid zorgen ervoor dat Leerdam een gewenste plaats is om te wonen en werken.

Vanuit Leerdam is het gemakkelijk om op de A15 te komen richting Rotterdam en Tiel of de A2 naar Utrecht en Den Bosch. Ook is het mogelijk om met de trein naar Dordrecht of Utrecht te reizen, zonder al te veel problemen. Leerdam heeft daarnaast een groot aanbod aan winkels, maar ook een groot aanbod aan recreatie zoals kanoën, bowlen en een klauterland voor de kinderen. Verder is er voldoende aanbod aan scholen en mogelijkheid om te sporten, wat er samen voor zorgt dat Leerdam populair is onder de bewoners en toeristen.

Ook in Leerdam is het tegenwoordig lastig om een huis te kunnen kopen. Je moet goed op de hoogte zijn van de markt, de prijzen en de mogelijkheden die je zelf hebt. Wij van Oliekan Financiële Diensten willen jou hier graag bij helpen. Onze kennis, kunde en ervaring gaat verder dan de grens van Culemborg en kunnen jou helpen bij de juiste keuzes, het beste bod op een huis, een passend hypotheekadvies en het goed verzekeren van je huis.

Niet overtuigd? Maak snel een afspraak via de contact knop op deze pagina of bel met telefoonnummer (0345) 52 33 66 en wij komen graag bij je langs om onze toegevoegde waarde aan te tonen. Spreken we je snel?

Uiteraard kan je ons in Leerdam ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat