Verzekeringen Maurik

Een gemeentehuis wat op afstand meer lijkt op een gevangenis, de ‘BIG BAR’ die ondanks de naam doet vermoeden weinig drank schenkt en vooral wordt bezocht voor een frietje mét of een nasischijf, camping De Loswal die voornamelijk vol staat met vaste mensen die al vele jaren met veel plezier hier samenkomen en een eiland in een rivier, zonder palmbomen, maar met een recreatiepark en activiteiten voor jong en oud.

In de Betuwe zullen veel mensen weten dat het hier gaat om het dorp Maurik. Gelegen tussen Wijk bij Duurstede en Tiel en vooral in de zomer druk bezocht vanwege de recreatie mogelijkheden die Maurik biedt. Vooral om deze reden, maar ook vanwege de omgeving en het diverse aanbod aan huizen en voorzieningen, is Maurik een gewilde plaats om te wonen. Voor een groot deel bestaat Maurik wel uit een vaste kern van mensen, die er niet aan moeten denken om ergens anders te moeten wonen, “ons kent ons” is geen vreemd gezegde.

Maar ondanks dat zien we toch een hoop mensen die kiezen voor de stilte en de natuur die Maurik te bieden heeft. In Maurik is er veel diversiteit aan (half/vrijstaande) huizen die vooral door de mensen uit de stad in trek zijn. Mensen die op zoek zijn naar de rust en de vrijheid die ze in de stad niet hebben gehad en die de ruimte willen voor zichzelf en de kinderen. Maar aan de andere kant ook niet weten wat ze kunnen verwachten en de juiste weg niet kennen om een huis te kunnen kopen of juist het mooie huis wat ze hebben gekocht te kunnen verzekeren.

Voor deze mensen, maar ook voor alle andere mensen en bestaande inwoners in Maurik, staan wij klaar om jullie te begeiden en te helpen in de zoektocht naar een passend hypotheekadvies voor de nieuwe woning, een goed alternatief voor de bestaande hypotheek of een passend verzekeringsaanbod. Onze diensten, kennis en adviezen stoppen niet aan de grenzen van Culemborg en wij gaan graag met je in gesprek om samen het perfecte plaatje te regelen.

Mocht je geintresseerd zijn en willen weten wat wij voor je kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact op via de contact knop op deze website of bel naar telefoonnummer (0345) 52 33 66 en hopelijk zien we elkaar dan snel, bij ons op kantoor of bij jou thuis in Maurik!

Uiteraard kan je ons in Maurik ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat