Verzekeringen Tiel

Gelegen langs de A15, omringd door de Waal, de Linge en het Amsterdam-rijnkanaal, bekend van het fruitbaasje ‘Flipje’, de altijd gezellige Schouwburg ‘de Agnietenhof’ met een diversiteit aan voorstellingen van bekende en minder bekende spelers, de eigen biopscoop en het Regionaal Archief Rivierenland. Ook is het welbekende BKR te vinden in Tiel.

Vraag het aan iemand uit de omgeving en zij zeggen meteen, Tiel. Een middelgrote stad in De Betuwe met een grote diversiteit aan inwoners, soorten huizen, winkels en sportverenigingen. Tiel is voor veel mensen een aantrekkelijke stad door de vele voorzieningen, zoals het station voor treinen naar Arnhem en Utrecht. Maar ook vanwege het eigen ziekenhuis (Ziekenhuis Rivierenland Tiel), de vele diverse winkels in het centrum en werkgelegenheid.

Juist door deze aantrekkingskracht is Tiel in de laatste jaren aanzienlijk gegroeid qua huizenaanbod. Dit is voor een groot deel te danken aan plan Passewaaij, waar een halve nieuwe stad is ontstaan met een grote diversiteit aan huizen voor elke fase in het leven. Veel mensen vinden Tiel een goed alternatief ten opzichte van grotere steden als Gorinchem, Rotterdam of Arnhem en kiezen ervoor om deze kant op te komen. Hierdoor is het ook nodig om voldoende huizen te bouwen, omdat de vraag groter is dan het aanbod.

Juist door de verschillende wijken, huizen en mogelijkheden die Tiel biedt is het goed om voorbereid te zijn wanneer je daar een huis wilt kopen of een huis wilt verzekeren. Ondanks dat een huis standaard lijkt, kan een verzekeraar of geldverstrekker hier anders naar kijken. Om dit goed te begeleiden denken wij graag met jullie mee. Wij zijn goed op de hoogte van de markt, ook buiten Culemborg en helpen jullie graag bij het vinden van de juiste woning, een passend hypotheekadvies en een goed advies over de (schade)verzekeringen. Nieuwsgierig geworden hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact op via de contact knop op deze pagina of bel naar telefoonnummer (0345) 52 33 66. Tot snel, bij ons op kantoor of gezellig bij jou thuis aan de keukentafel!

Uiteraard kan je ons in Tiel ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat