Verzekeringen Vianen

Het prachtige, kasteelachtige stadhuis, de grote Kerk, De Watertoren, Hotel Van der Valk, de Stuw, Miele, de Makro en een belangrijke forensenplaats vanwege zijn ligging aan de A2 en A27.

Dit zijn een aantal belangrijke punten waarmee lokale bewoners hun stad Vianen kunnen omschrijven en kunnen herkennen. Vianen is vanuit vroeger een hele welvarende stad, waar je vroeger alleen mocht komen wanneer je hiervoor een grote zak met geld mee nam. Tegenwoordig is dat niet meer aan de orde en staat Vianen vooral bekend om de oude historie en de prettige ligging langs de A2 richting Den Bosch en Utrecht / Amsterdam en de A27 naar Utrecht of Breda. Daarnaast zijn er diverse winkels en sportverenigingen in Vianen, waardoor het een zeer aantrekkelijke plek is geworden om te wonen.

In Vianen is een diversiteit aan inwoners te vinden, waarbij een groot deel niet zozeer van oorsprong uit Vianen komt. Er is veel "import" die voor een leuke prijs willen wonen (ten opzichte van Utrecht bijvoorbeeld) en kiezen voor de ligging met makkelijke uitvalswegen. Hierdoor is de vraag naar huizen in Vianen hoog en zal je als koper goed voorbereid moeten zijn om hier een huis te kunnen kopen.

In deze situatie, maar ook wanneer je al in Vianen woont, kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij zijn goed op de hoogte van de markt en (on)mogelijkheden in Vianen, waardoor wij je goed kunnen helpen bij het realiseren van je wensen en dromen. Wij kunnen je begeleiden van A tot Z of wel vanaf het moment dat je gaat orienteren en willen weten wat je kan lenen, tot het doen van een bod en uiteindelijk het verzekeren van je nieuwe huis en alle bijkomende zaken. Wij staan bekend om onze persoonlijke aandacht en het meedenken met onze klanten.

Ben je nieuwsgiering geworden? Neem dan contact op via de contactpagina of bel met telefoonnummer (0345) 52 33 66. Wat goed is, hoeft niet altijd van heel ver weg te komen…

Uiteraard kan je ons in Vianen ook inschakelen voor onze overige diensten.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat