Brandverzekering

Vroeger was het nodig om meerdere verzekeringen af te sluiten om er voor te zorgen dat je woning goed verzekerd was in geval van schade. Denk hierbij aan een inbraakverzekering, een brandverzekering en een glasverzekering. Tegenwoordig zitten deze verzekeringen gecombineerd in één verzekering, namelijk de woonhuis verzekering.

De brandverzekering van vroeger verzekerde een woning voor de directe en indirecte schade die door brand wordt veroorzaakt. Deze kan ontstaan zijn door blikseminslag, eigen vuur etc. Maar ook werd hiermee de schade gedekt als gevolg van de brandbestrijding en het zoveel mogelijk zorgen voor het redden van het object.

Tegenwoordig zijn deze zaken allemaal samengevoegd en is een woonhuisverzekering veel uitgebreider geworden. Toch wordt de woonhuisverzekering / brandverzekering vooral afgesloten om het (financiële) risico van brandschade te vergoeden. Brand is één van de grootste risico’s die een eigenaar van een woning loopt en daarom is het ook aan iedereen aan te raden om deze brandverzekering af te sluiten.

Omdat wij dit ook belangrijk vinden als kantoor, bieden wij een “brandverzekering” (woonhuisverzekering)  met één van de beste dekkingen tegen een zeer scherpe premie. Interesse? Neem contact op via de contact pagina voor een vrijblijvende offerte. 

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat