Zorgverzekering

De zorgverzekering kent eigenlijk iedereen wel. Het is één van de weinige verplichte verzekeringen in Nederland. Iedereen van 18 jaar en ouder moet deze verzekering hebben. Mensen onder de 18 jaar vallen onder de verzekering van de ouders en hoeven daar geen extra premie voor te betalen.

De naam van deze verzekering zegt eigenlijk al genoeg, een verzekering om de kosten voor zorg te kunnen betalen. De verzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De basisverzekering is bij alle verzekeraars hetzelfde, de inhoud wordt namelijk door de overheid bepaald. De verzekeraars hebben de plicht om iedereen voor deze verzekering te accepteren. De aanvullende verzekeringen mogen de verzekeraars zelf invullen en daar mogen ze ook acceptatiecriteria hanteren. De overstap van de ene zorgverzekering naar de andere kan alleen op 1 januari van elk jaar. Een tussentijdse overstap is dus niet mogelijk. Een zorgverzekering is een zeer persoonlijke verzekering waar dus ook erg lastig een advies in gegeven kan worden. Zo heeft de één kraamhulp nodig en de ander weer veel fysiotherapie. Kom eens langs om samen een vergelijk te maken.

Vragen stellen?

Heb je een vraag, opmerking of wil je graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contact formulier.

Oliekan Financiele Diensten

Oliekan Financiele Diensten

Normaal gesproken reactie binnen 4 uur

I will be back soon

Oliekan Financiele Diensten
Begin een gesprek via:
chat